Grandprix Manager

Vervoer en Autosport

Ben jij op de hoogte van code95 bijscholing?

Een ieder die in het bezit is van een vrachtwagen rijbewijs weet maar al te goed dat code95 bijscholing noodzakelijk is. Deze cursus is verplicht om het te behalen alvorens je uberhaupt een vrachtwagen mag besturen. Dit dien je trouwens na een bepaald aantal jaren te herhalen zodat jouw kennis hierin up to date blijft. Normaal gesproken ben ik niet iemand die dit via het internet ga zoeken. Toch wilde ik eens bekijken of dat ik het elders goedkoper kon krijgen als wat ik er op dit moment voor betaal. Op zich zijn de kosten niet hoog, echter kan het altijd voordeliger toch?

Online gevonden

Zo ben ik er eens goed voor gaan zitten om te zoeken op het internet. Diverse bedrijven gevonden waar het mogelijk is om te behalen. Toch kwam rijschool Dekker er het voordeligst uit. Bij dit bedrijf is het mogelijk om de code95 bijscholing te behalen. Uiteraard heb ik de rest van de bedrijven ook nog bekeken, al was ik hier al vrij snel over uit. Zo heb ik mij uiteindelijk ingeschreven bij deze rijschool, nog langer wachten is niet mogelijk. Zodra mijn code verloopt, dan is het ook niet meer toegestaan om een vrachtwagen te mogen besturen. Gelukkig hadden zij nog plaats vrij waardoor ik aanstaande maandag al kan beginnen!