Grandprix Manager

Vervoer en Autosport

Een autosloperij die voor je klaarstaat

Logo-Van-der-Ven-autos

Ben jij op zoek naar een autosloperij die echt voor je klaarstaat, dan raden we het zeker aan om een kijkje te nemen op de website van Van der Ven. Wanneer je dit doet, dan kom je er namelijk ook al snel achter dat deze partij ook een autosloperij heeft. Op het moment dat je auto total loss is verklaard, dan denken veel mensen dat hier geen geld meer op te verdienen valt. Dit is echter niet het geval en dat bewijst de autosloperij. Zij slopen namelijk alleen de spullen waar je echt niks meer aan hebt. Misschien is je motorblok wel helemaal intact en werkt deze nog als nieuw, of zijn je stoelen erg geliefd. Er zijn in ieder geval veel mogelijkheden om nog geld te verdienen aan een auto die total loss is verklaard. Ben jij benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is, breng dan een bezoek aan Van der Ven auto’s. Deze partij heeft erg veel ervaring en zij staan graag voor je klaar.

Meer dan alleen een autosloperij

De autosloperij is er dus om je auto te vernietigen, ook hebben we je verteld dat zij voor jou kunnen bepalen of onderdelen nog wat waard zijn. Kortom, mocht je op zoek zijn naar een goede autosloperij, dan kan deze partij jou zeker verder helpen. Echter is dit niet het enige waarbij zij jou kunnen helpen. Zij hebben namelijk ook een gedeelte op het terrein waar auto’s staan die zijn afgekeurd. Echter zijn veel van de onderdelen van deze auto nog gewoon goed. Je mag dan aan de auto sleutelen, een onderdeel eruit halen en dit onderdeel kan je vervolgens voor een zeer scherp prijsje overnemen. Dit is zeer uniek en zij zijn de enige partij in Nederland die dit aanbieden.

Het verkopen van je auto

Mocht jij een auto hebben die niet total loss is verklaard en wil je deze verkopen, dan kan dit ook bij deze partij. Het mooie is namelijk dat je op hun website eigenlijk alleen maar je kenteken hoeft in te vullen. Vervolgens taxeren zij de auto voor jou en dit is vrijblijvend, hier hoef je dus niet op in te gaan. Je krijgt meteen een goed beeld van wat je auto waard is en je zou je auto ook aan deze partij kunnen verkopen. Wil jij een auto kopen, dan kan je dat ook prima bij Van der Ven doen!