Grandprix Manager

Vervoer en Autosport

Het voordeligste Verkeersschool Arnhem.

verkeersschool Arnhem

Wil jij een rijbewijs halen met veel voordeel en een hoge slagingskans? Kom dan nu naar Verkeersschool Arnhem!

Snel je rijbewijs halen

Haal je rijbewijs het snelst door rijles te nemen bij Cees Vendrik, een gediplomeerd rijinstructeur met jarenlang ervaring. Bij Verkeersschool Arnhem zit je goed, als je het autorijden snel onder de knie krijgt, dan kun je je rijexamen in no time halen. Cees Vendrik gaat je hier ook bij helpen.

verkeersschool ArnhemOpfriscursus

Stel je hebt je rijbewijs al gehaald, maar je hebt heel lang niet meer gereden en durft niet meer te rijden, neem dan een opfriscursus. Een opfriscursus houdt in dat als je bijvoorbeeld heel lang niet meer hebt gereden, je nog steeds problemen hebt met bepaalde dingen, deze kunnen onder ander zijn: Niet in het donker durven rijden, moeite hebben met parkeren of niet in een garage durven te parkeren. Met een opfriscursus gaat Cees je daarbij helpen.

Een vaste rijinstructeur

Bij Verkeersschool Arnhem krijg je les van Cees Vendrik, hij blijft je vaste instructeur, dit betekent dan dat elke les op elkaar aansluiten. Zo kan Cees ervoor zorgen om de motivatie uit je te halen en hij weet wat je fouten zijn om dat te herstellen.

Nieuwsgierig

Ben je niewsgierig geworden en wil je beginnen met het rijlessen bij Verkeerschool Arnhem, neem dan zo snel mogelijk contact op via de telefoom of e-mail. Daarnaast ben je ook benieuwd wat de  prijzen zijn. Een les duurt 1.5 uur en kost € 46,00 euro/