Grandprix Manager

Vervoer en Autosport

Goede schokbrekers kopen

logo

thumbsDe schokbrekers van mijn auto waren de laatste tijd niet meer zo goed. Volgens de monteur kwam het door een aantal gebroken schokbrekers en daarom moest ik nieuwe schokbrekers kopen. Met de gebroken schokbrekers kon ik nog wel rondrijden, maar ik moest uitkijken dat ik niet te hard over de drempels of kuilen ging.

Goedkoop besteld

Omdat ik schokbrekers moest kopen ben ik op zoek gegaan naar de beste deal. Van de monteur had ik gehoord dat het merk Monroe het beste geschikt was voor mijn auto. Ook over de kwaliteit van de schokbrekers was de monteur heel erg te spreken.

Bij de bedrijven die onderdelen verkochten bij mij in de buurt kon ik de Monroe schokbrekers niet kopen. Nergens kon ik de goede schokbrekers vinden en daarom ben ik op zoek gegaan via het internet naar de juiste onderdelen.

Op de website van Dutch Car Parts had ik meer geluk. Het assortiment van Monroe onderdelen was heel erg uitgebreid en de schokbrekers waren ook nog eens een stuk goedkoper online dan ik had verwacht.

tocarpartsDe juiste onderdelen heb ik daarom via het internet besteld en deze kwamen de volgende dag al bij mij thuis aan. Mijn vaste monteur heb ik opgebeld om te vragen of hij de schokbrekers voor mij wilde plaatsen en dat kon hij dezelfde dag zelfs doen.

Mijn auto rijd weer net zo goed als voorheen en de schokbrekers werken nu zelfs beter. Met de service van Dutch Car Parts en de kwaliteit van Monroe ben ik heel erg tevreden!