Grandprix Manager

Vervoer en Autosport

Scooterschade herstellen bij AAS Schadeherstel

Een kenmerk van scooterschade is dat er veel delen beschadigd raken doordat de scooter vaak een aantal meters over de weg is gegleden. Dat komt vooral veel voor bij eenzijdige ongelukken, waarbij de scooterrijder onderuit is gegaan doordat het glad is of doordat hij een onverwachte manoeuvre moest maken om iets of iemand te ontwijken. Dergelijke schade, waarbij het gaat om het wegwerken van blutsen en deuken en het herstellen van lakschade, kan bij alle vestigingen van AAS Schadeherstel worden uitgevoerd. Je kunt je voor het laten herstellen van deze schade melden bij een van de vestigingen.

 

Grote schade aan de scooter

Scooterschade als gevolg van ongevallen waarbij meerdere voertuigen betrokken zijn is veel ernstiger. In de meeste gevallen zijn twee voertuigen op elkaar gebotst. Dat is voor de betrokkenen heel ernstig, maar het leidt ook tot grote scooterschade. Het is goed mogelijk dat cruciale onderdelen, zoals de voorvork en het frame ontzet raken. Dat kan meestal wel worden gerepareerd, maar daarvoor is speciaal gereedschap nodig. Je moet dan denken aan richtbanken. Niet alle vestigingen van AAS Schadeherstel heeft die gespecialiseerde apparatuur. Gelukkig werken de vestigingen van AAS Schadeherstel goed met elkaar samen. Vaak is het mogelijk om ernstige schade samen met een collega-bedrijf te herstellen.

 

Scooterschade aanmelden

Als je scooterschade hebt opgelopen kun je je aanmelden bij AAS Schadeherstel. Je krijgt dan een uitnodiging om je beschadigde scooter te laten bekijken. De schade-expert zal aangeven welke reparaties nodig zijn om je scooter weer helemaal in orde te brengen. AAS Schadeherstel neemt ook contact op met je verzekering. Afhankelijk van je polisvoorwaarden wordt het herstel van de schade volledig of voor een deel vergoed. Dat hangt ook af van de ernst van de schade. AAS Schadeherstel kan je adviseren hoe je daarmee moet omgaan.