Grandprix Manager

Vervoer en Autosport

Rijles aanvragen

Voor jongeren is een rijles aanvragen een grote stap in hun leven. Een rijbewijs is belangrijk moment in de richting van de volwassenheid en kan de kansen op een baan sterk vergroten. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een rijschool die aan al je verwachtingen voldoet. Dat heeft te maken met de methode waarop rijles wordt gegeven, maar ook met de rijinstructeurs. Ook de prijs van de rijlessen en het slagingspercentage van de rijschool spelen een rol bij de keuze van de rijschool. Rijles aanvragen is dus een lastige beslissing. Rijschool Dekker in Eindhoven en omgeving is zich daarvan bewust en houdt voor aanstaande cursisten speciale infodagen.

 

Infomiddag rijles aanvragen

Voor aanstaande chauffeurs die op zoek zijn naar een rijschool voor rijbewijs B voor personenauto’s organiseert Rijschool Dekker in Eindhoven infodagen. Dan kun je kennis maken met de instructeurs en wordt uitgelegd op welke manier je wordt voorbereid op het theorie- en praktijkexamen. Een belangrijk onderdeel van de infodag is een advies over het te volgen aantal lessen op basis van een testritje met een instructeur op een veilig afgesloten parkeerterrein. De instructeur maakt dan een inschatting van jouw talent als chauffeur. Op basis van dat advies kun je rijles aanvragen voor een optimaal aantal lessen.

 

Gratis

Je kunt je gratis aanmelden voor een infodag rijles aanvragen. Naast de informatie die je krijgt over de methode die wordt gebruikt bij de rijlessen maak je ook kennis met de instructeurs. Dat is erg belangrijk, want je kunt alleen goed leren rijden als er iemand naast je zit waar je vertrouwen in hebt en goed mee kunt opschieten. Als je gaat rijles aanvragen zonder te weten van wie je les krijgt zorgt dat voor onzekerheid. Dat is nadelig voor de snelheid waarmee je klaar bent voor het examen.