Grandprix Manager

Vervoer en Autosport

De file ontwijken

Kreidler onderdelen

Een lange tijd in de file staan vindt niemand fijn. Je kunt namelijk heel veel nuttige dingen doen in die tijd of even lekker ontspannen van een dag hard werken. Om de files te ontwijken kun je een bobber bike kopen. Zo kun je tijdens een file gewoon lekker doorrijden en heb je nog alle tijd van de wereld voor hetgeen je wilt gaan doen. Misschien moet je namelijk nog wat achterstallig werk inhalen of heb je gewoon heel erg veel behoefte aan een uurtje in een hangmat hangen om bij te kunnen komen van de zware dag.

Welke motor dan?

Er is wel enorm veel keuze in de motoren die je zou kunnen aanschaffen, bijvoorbeeld de Kawasaki 1500 bike. Hoe moet je die keuze maken? Een motor kan handgeschakeld zijn, of juist een automaat. Een automaat rijdt zeer constant en efficiënt, maar het genot van met de hand schakelen ontbreekt dan wel. Het scheelt wel weer een extra handeling wat het vereiste niveau verlaagt. Een automaat is ook zuiniger omdat er geen menselijke inschattingsfouten zitten in het bepalen wanneer er moet worden doorgeschakeld.

Uitstraling op basis van smaak

De uitstraling van je motor is ook erg belangrijk, maar dat is natuurlijk ook afhankelijk van je smaak. Zo kun je een hoog stuur mooi vinden of graag plat op de motor liggen, maar een ander vindt het juist weer belangrijk dat er een groot bekend merk op staat, zoals bij de hd bike. Rijden op een motor is zeer zeker zien en gezien worden. Dus je moet je echt comfortabel voelen op je motor. Je kunt het aan iemand herkennen als die zich niet helemaal fijn voelt op zijn motor.

 

Je kunt verder je motor ook nog zelf wat pimpen zodat het helemaal aan je smaak gaat voldoen. Als je onderdelen uitkiest die je gaaf vindt, kun je die combineren in je droom motor. Chopper motor gashendels geven bijvoorbeeld een stoere uitstraling. Je kunt er ook voor kiezen om je motor een custom lak te geven, in mooi parelmoer of met rode vlammen erop. Enkel motor is uniek en je moet je motor echt je eigen maken. Dan verandert het van een handig file-ontwijkend voertuig in jouw eigen echte motor.